Innlegg(RSS)

Bilder

Møteuke Byrkjedal

Logo konkuranse

Dirdal misjonsforsamling


Den 7. mars 2017 bestemte årsmøte i Dirdal misjonslag og danne Dirdal misjonsforsamling. Bildet viser det nye styret.

Blåtur til Solastranda 18.06.11

[smooth=id:11;]

Lørdag 18. juni var det klart for blåtur med ungdomsforeningen. Vi startet på bedehuset kl 18.00, hvor deltagerne ble fordelt i biler og sendt ut i en bilrebus. Ca 30 stk var med på rebusen, men vi var over 40 personer til sammen. De som skal begynne i 8. klasse til høsten var og invitert med for anledningen. Det var plassert ut syv poster, blant annet på Giljagarden, Oltedal, Kvadrat og flymuseet på Sola. Etter litt om og men kom alle til slutt frem til Solastranden, hvor alt var klart for å grille. Etter alle hadde fått spist hadde vi en møtedel mellom sanddynene, med andakt av David. Kristoffer Espeland stilte med gitar. Vi hadde diverse aktiviteter på stranda utover kvelden, en modig dame våget seg til og med uti vannet.

Vi avsluttet kvelden med å stå i en stor sirkel å holde hverandre i hendene og synge «Navnet Jesus». Vi reiste fra Sola ca kl 12. Takk til alle som var med! Spesielt takk til sjåførene som stilte med bil! Og takk til Gud som var med og gjorde at kvelden ble helt fantastisk, og at alt gikk bra! Nå tar vi en kort sommerferie, men bønnemøtene på mandager kl 21.00 fortsetter gjennom hele sommeren! Velkommen tilbake til nye sprell til høsten!

Juleavslutning Unge Røster

[smooth=id:8;]
Onsdag 2.desember hadde vi juleavslutning på Unge Røster. Det har vært en kjempekjekk høst med 3 opptredner. Noen øvinger har vi vært veldig få på grunn av influensaen, men stort sett har vi vært mange på Unge Røster høsten 2009.
På juleavslutningen var vi 24stk tilsammen som hadde det koselig og kjekt sammen. Vi starta med sang og historien når Jesus kom til jord. Etter det hadde vi en forrykende konkurranse mellom 2 lag. Ingenting å si på innsatsen. Så koste vi oss med kakemenn, nissesjokolade, saft og mandariner. Helt til slutt stod alle i ring, og så sang vi den fine sangen «En stjerne skinner i natt», som skal minne oss om julens budskap med Jesus i sentrum!

Etter nyttår skal Unge Røster øve til konsert som skal være rundt mars, så da må alle komme, så skal vi lage LIVSGLEDE på bedehuset!

Forsamlingstur til Riska 6.september

[smooth=id:7;]
En kjekk dag for store og små!
Med bilen pakket med regntøy, grillmat og redningsvest bar det av sted til Riska. Første stopp var Riska misjonshus, der vi ble ønsket varmt velkomne til formiddagsmøte av forsamlingen der. Mye sang, og en inspirerende tale var en god start på dagen, etterpå inviterte Riskafolket på kaffe og kaker…i massevis!!!

Kåken til Gerd og Olav var et perfekt sted å tilbringe resten av dagen, Stor terrasse, flott hage og spennende leker for barna både ute og inne.
Vi grillet og forsynte oss av enda et overdådig kakebord. Barna koste seg i hagen og på terrassen var det god drøs.
Torgny inviterte til et slag krokket, og selv om de fleste som var med var ca 50 år yngre enn han virket de til å kose seg både småe og stor(e). Senere var det båttur, full båt med unger og fedre.

Regnklærne lå fortsatt i bilen da vi takket for oss sent på ettermiddagen. Tusen takk for en flott tur!!

Bilder fra «Syng med oss»

[smooth=id:6;]
(foto: Årstein Gilje)
Bilder fra Syng med oss

St.Hans bilder

[smooth=id:5;]
Foto: Årstein Gilje og Magnus Stokke
St.Hans ble en flott kveld. Mye folk, sang, andakt, grilling, leker og bålbrenning i solnedgang!

Bilder Minikonsert Unge Røster

[smooth=id:4;]

Konsertbilder

[smooth=id:3;]
Mikael Jarlestrand hadde konsert på Gilja lørdag 30.mai. I det fine sommerværet kom det mange innom bedehusveggene og fikk oppleve et glimt av sol fra himmelen. Gjennom sang og vitnesbyrd pekte Mikael Jarlestrand på Jesus på en slik at måte at vi alle ble berørt. Vi fikk høre et budskap om en Gud som er med oss gjennom alt i livet, noe som ble vitnet i sangen: «Gennom alt»,en oversatt sang fra Andre Crouch sin «Trough it all». Mikael Jarlestrand kunne fortelle om sitt liv og erfaringer om at Gud var med gjennom alt. Det var en av mange flotte sanger som vi kunne ta til oss.
Etterpå hadde ungdomsforeningen laget en kjempegod gryterett som var til salgs i kjelleren.
Kort oppsumert:
God mat, møte med Gud, en flott kveld!

Neste »

Samlinger